tirsdag 1. desember 2009

TREFF......
Jeg har vært på treff både lørdag og søndag og har virkelig storkost meg begge dagene.
På lørdag var jeg i Hov i sammen med denne kreative gjengen som er på bilde. .Det var første gang vi hadde treff og det var så vellykket at vi har allerede bestent oss for et nytt treff på nyåret... Takk til dere alle sammen for en fin dag!!
På søndag bar det på treff igjen...Mona og Hilde arrangerte søndastreff på Happy Hobby på Gjøvik. Vi var gjeng med "kortgale" damer som koste oss med papir og stæsj fra kl 11.00 til kl 21.00. Mona og Hilde hadde laget mange morsomme oppgaver som du kunne være med på .
For hvert bidrag du leverte fikk du et lodd .På slutten av dagen var det trekning med masse fine premier. Jeg var også heldig og vant:-)
En stor takk til Mona og Hilde som arrangerte dette, og en like stor takk til alle dere andre som bidro til at dette ble en så fin dag!!


Her er noe av det jeg laget på søndag4 kommentarer:

Hege sa...

Du imponerer stadig du, Mette! Kjempefine kort!!
Jeg synes søndagen var utrolig koselig, og håper det blir plass på flere treff! Jeg vant forresten tag'en du hadde laget- den var knallfin!

Ha ei fin og kreativ uke!

RitaK sa...

Kjempenydelige kort Mette, du er rett og slett kjempeflink :-) Og jammen hadde vi det koslig på søndag, så dette frister til gjentagelse titt og ofte, hihi...

RitaK sa...

Hei igjen, Mette :-) Koslig at du likte kalenderen min. Boksen og lysene er kjøpt på "Det lille lysestøperi" på Kapp (tror det heter det, ligger langs veien). Og lysestaken er kjøpt på "Bruktboka" på Gjøvik. Om du ikke får tak i akkurat maken, finner du sikkert noe som kan brukes :-)

Anne Bente sa...

ejjjjj sååå super flotte ting og sager du der har lavet, wawwww