fredag 4. desember 2009

Papirposekort!!
Nå er snart denne uka over, og jula nærmer seg....Har igjen å lage en del julekort så jeg får se hvor langt jeg kommer i løpet av helga....
Idag har det blitt 2 papirposekort. Har brukt samme motiv på begge kortene, som er fjorårets julepapir fra 3ndy design.
Ha ei riktig god helg og nyt adventstiden !!


7 kommentarer:

Pia sa...

så lækkert papirpose kort, dejlige farver og skønne motiver. Du må have en god weekend

RitaK sa...

Så nydelige kort du har laget Mette :-) Rødt er vel den mest julete fargen av alle. Lykke til med produksjonen. Jeg må også prøve å komme igang snart, får se om det blir i helga eller til uka. God helg :-)

Papirdilla sa...

Kjempelekre kort begge to. Og de motivene er såååååå fine. Har visst igjen noen fra i fjor jeg også. Posekort slo definitivt an hos meg, så det blir nok noen fler av dem i år.

Ha ei riktig god helg:)

Filharmonica sa...

Kjempelekre kort.. skikkelig nostalgisk jul :-) Ha en flott helg Mette!

Hege sa...

Nydelige, Mette! Jeg liker også pose-kortene, og det blir nok dem som kommer til å distribueres herfra i år..
Jobber i helga, så det blir lite produksjon ved kjøkkenbordet mitt akkurat disse dagene. Men jeg kommer sterkere tilbake neste helg..

Kos deg med posekortene dine- lekre er de alle sammen!

Fortsatt god helg!

Papirdilla sa...

Takk for stempel-tipset. Registrerte at de var kommet inn igjen. Men, nå må de nok vente noen dager. Av en eller annen grunn(????????) er lommeboka litt slunken noen dager til. Lurer på om jeg kan gi skylda til noen damer i Øvre Torvgate på Gjøvik....*fnis*......??!!

Ha ei fin uke,da:)

Pia sa...

Hej Mette
Jeg vil selvfølgelig anbefale den butik jeg er designer for scrapfactory.dk ligger i Ølstykke og så er der love2scrap.dk ved Roskilde, dreampapers ved tåstrup er lukket her pr 26 november og så er der jeansscrapstue.dk ligger nær Helsinge er et pænt stykke fra Køenhavn. Du må have en dejlig tur.
knus Pia