mandag 11. januar 2010

En liten oppdatering om Tyson og Diddelure

Jeg skrev i høst om vi skulle få to omplasseringskatter som kom fra et hus med 70 katter!!
De har nå vært hos oss siden midten av september og har det som plommen i egget!! De har blitt fulgt opp ekstra av veterinær fordi de hadde fått for lite næring og begge hadde øyekatarr!
Når jeg tenker på utgangspunktet de hadde så er jeg utrolig glad for at vi tok de til oss, og de er selvfølgelig verdens søteste katter:-)


8 kommentarer:

Scrappelise sa...

Disse to var gromme!

RitaK sa...

Kjempesøte! Tenker disse to er glade for at de kom til akkurat dere, hvor de får godt stell og masse kos, og har det som plommen i egget... ;-)

Hege sa...

Åhh, så fine puser du har, Mette! Jeg er egentlig ingen katte-elsker, men disse var jo til å spise opp da! (He, he- her i huset pleier vi å si til bikkja når han bjeffer vilt over en katt: "Pus er mat!")

Heldige var de to som fikk komme til dere!!!

MonaV sa...

Jeg er nok ingen stor katteelsker, men disse var søte da, og heldige som har deg som mamma:)
Takk for koselig skravlings i butikken i dag!

Unknown sa...

Åhh, så nydelige katter. Får så vondt når jeg hører at de var underernært og kanskje ikke hadde det så bra der de var(?!) Godt å høre at de har det bra hos dere. har to katter selv og de betyr enormt mye for meg!

takk for det hyggelige besøket på bloggen min, koselig at du ville legge deg til som følger!

Ønsker deg en super uke!

jannes hobbykrok sa...

Fin måte å skaffe seg puser på,omplassering!Nydelige puser!Man blir jo så fort glad i dem!og bare tenk på alle muser du slipper å ha i veggen!Våre katter er et must i vårt 100 år gamle hus!
Klem,Janne

Gro sa...

Så nydelige pusekatter du har! De har det sikkert bra hos deg! Har en liten en selv, fant han ute i august, da var han ca 3 uker gammel. Det har heldigvis gått bra med ham, men han mangler vel litt katteoppdragelse!
Og det var fine kort du har laget også!

Astrid sa...

Jeg er forvert i Dyrebeskyttelsen og blir så glad når jeg ser og leser om folk som har tatt til seg dyr, som trenger nye hjem og bli tatt godt vare på:-))
Nydelige katter Mette:-))

Klem,
Astrid