torsdag 7. januar 2010

Et nydelig vintervær ....
....men bitende kaldt!! På morgenen i dag viste gradestokken - 30.9 ...det er forholdsvis kjølig !!!. Frosten biter i ansiktet med en gang en stikker nesen utenfor døren...Så det beste er å holde seg mest mulig innendørs å fyre i ovnen !!

7 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Nydelig vintervær,og kunsten med å takle kaldt vær er å virkelig kunne kose seg inne!Kalkun lunsj med en god nabo er absolutt å anbefale!!!
(funket veldig bra her!)
Ha en fin dag!
Janne

Toi9 sa...

Herlig bilde i kulda :) Fint å sitte inne å scrappe, men også veldig godt å gå seg en liten tur også i sola. Går her i trøndelag, for det er ikke fullt så kaldt her.... Borti 12-14 minus.

Ha en fin frosty dag :)

Toi9

RitaK sa...

Helt enig, nydelig vintervær, men veldig kaldt. Må kle seg godt når man skal ut! Min store bekymring nå i denne kulda, er alle små og litt større dyr som fryser, og rett og slett kan fryse ihjel ;( Mater småfuglene, og steller ekstra godt med kaninene, men det strekker liksom ikke til. Fikk nesten ikke sove i natt da jeg begynte å tenke på det, huff!

MonaV sa...

Vinter`n er absolutt penest når det er kaldt....bare synd at det ikke går an å være ute i sånn kulde vi har nå, iallefall ikke lenge om gangen.

Yvonne sa...

Bikkjekaldt her og. Så nå har jeg tatt med meg halve hobbyrommet ned, og plassert meg foran vedovnen! Må jo gjøre noe fornuftig mens man prøver å holde varmen...
Ha en varm og flott kveld!
Klem, Yvonne :)

Papirdilla sa...

Nydelig bilde, må innrømme at vinteren er vakker i slikt vær. Men etter mange dager med biler som ikke starter, unger som har overskudd av "ubrent krutt" etter lite uteaktivitet, neglespretten og forfrosne kinn, blir i alle fall jeg litt lei.....

Men, været får vi jo ikke gjort noe med, så det gjelder å holde humøret oppe. Finne på noe koselig inne, som å sette seg med hobbysakene....:) Tenne masse lys og drikke noe godt og varmt.

Klem,
Hanne

Linda W sa...

Herlig vinterbilde, ja ingenting slår vinter i Norge fins det noe vakrere! Eller kaldere hehe.
Så koselig du likte bloggen, det er gjensidig har bare skumma nedover, skal sjekke mere i helgja nå er det middags tid..
Legg deg gjerne til som følger synes det er så alreit når vi følger hverandre masse inspirasjon og tips å hente. Anyway jeg legger meg til oss deg.
Kommer tilbake siden, ha en fortsatt fin dag..
Klem:-)