mandag 31. august 2009

Et nytt hjem...

Her ser dere Diddelure og Tyson. De er to omplasseringskatter som ble tatt ut fra et hus på Hadeland hvor det var tilsammen 70 katter!!!. De hadde levd under ekstreme forhold, noe som førte til at alle kattungene hadde pådratt seg forskjellige sykdommer, mange døde også på grunn av vanskjøtselen. Dyrebeskyttelsen på Hadeland har gjort en fantastisk jobb med og ta til seg kattungene som var i huset( over 30 stk).De har fulgt de opp hos veterinær, gir de medisinsk behandling og noen blir også flasket opp fordi de er så små.
Da vi skulle ha igjen katt ble ikke valget vanskelig når vi leste historien om disse pusene.Vi var og kikket på de i går og da falt valget på disse to nøstene her, utrolig søte og kosete. De er leveringsklare om 2 uker så da blir det å telle ned dager.....Her er Diddelure....en skikkelig søt guttepus som er utrolig kosete...


Og her er Tyson...en liten kosete tigergutt som smelter de fleste hjerter...


4 kommentarer:

RitaK sa...

Huff, så grusomt at noen kan få seg til å behandle dyr på den måten... Men godt at noen reddet dem, og så flott at de får nye gode hjem. Skikkelig søte puser :-)Her i huset har det vært mange forskjellige dyr opp igjennom årene, og nå har vi "verdens herligste" lille hund Tassen, og 2 søte kaniner som bor ute.

Hege sa...

Så godt at det finnes mennesker som dere som velger dyr som har fått en røff start i livet! Lykke til med de to herlige nøstene! Helt skjønne var de!

Selv har jeg en hund "Robbie" og en løvemankekanin "Simba" som bor på kjøkkengulvet. De er selvfølgelig verdens nydeligste, og antakelig de mest bortskjemte også...

Hilsen Hege.

Bailey sa...

Velkommen til Bybrua =D Guinness er Diddelures fadder på skolen og Jameson er Tyson sin =D Dom skar passe godt på dom sa dom!

Len`'s sa...

Å for noen nydelige små nøster, tenk at noen kan være slemme med sånne små. Men hos deg Mette får dem et godt hjem.