mandag 11. mars 2013

Vårstemning!

Jippi!!!! Det har så smått begynt og våres... og våren synes jeg er den aller flotteste årstiden, alt våkner til liv igjen, det blir lysere, lettere og bedre.Her på øslandet har vi forsatt mange kuldegrader på natta men på dagen er det kjempefint når sola kommer fram.
Våren for meg starter inne med forskjellige løkblomster,  jeg kjenner at disse friske og grønne plantene virkelig setter sving på vårstemningen!
Jeg har også fått meg noen nye skatter som jeg vil dele med dere , så her kommer et bilderas...så heng på!!

♥♥♥

For en stund siden var jeg  innom en brukt og antikk butikk og der sto denne gamle vaskestolen og bare ropte om få bli med meg hjem, og det fikk den selvfølgelig lov til...fnis! 

Denne gamle bakebollen i kermikk ble med hjem etter en  brukt og antikk messe jeg var på i januar!
Den passet perfekt til disse små perleblomstene!
 Påskeliljer i en tekopp...disse vakre grønne plantene sprer glede etter en laaaang vinter! Ballerinaen  har også nylig flyttet inn hos meg og jeg er såååå fornøyd henne!! Er hun ikke flott der hun poserer?
Det er Marit , moren til stempelgal som har sydd  den til meg og hun er en mester på å sy Tilda dukker! Noen gåsunger og perleblomster i en gammle fløtemugge skaper også vårstemning!


 Til slutt må jeg vise dere fugleburet mitt... det falt jeg helt for, så flott med den gamle patinaen!
 Mannen min spurte om det var "villblomser" jeg hadde kjøpt, ettersom de måtte bures inne.....hehe morsomt;) "Villblomstene" er hvite perleblomster...  og jeg gleder meg til de spretter fram!Håper dere fikk litt vårsfornemmelse....så ønsker jeg alle ei fin uke♥
Klem Mette

11 kommentarer:

RitaK sa...

Du er så flink til å gjøre det koslig rundt deg Mette :-) Så koslig med løkblomster og gamle ting. Jeg kjøpte meg påskeliljer her om dagen, satte de på trappa, og om kvelden frøs de før jeg rakk å ta de inn :( Hadde liksom ikke forventet -15 grader om natta nå på denne tida av året, men det ble det plutselig! Jaja, får kjøpe meg nye når det blir mildere... Ha ei fin uke :-)

Inger Harding sa...

Åååå så koselig og nyyydelig Mette!!!
Super fine bilder og inspirasjon!
Må nok løpe og kjøpe snart . . ;))
Ha en fin og kreativ uke.

♥ klem, Inger

Synnøve sa...

Herlig vår-inspirasjon!!! Såå flink du er til å lage det koselig rundt deg!!! Knallfine skatter og knallfine bilder:)
god klem

Marianne H sa...

Bærre lekkert det her. Ha en finfin uke.

Nita's verden sa...

Åh så nydelige bilder. kom i skikkelig vårstemning nå. så vakkert fuglebur og eg likte spesielt godt måten å dekorere det på.
Ville blomster :)
veldig kjekt å finne veien til bloggen din, her var der mye fint :) klem nita

nergele's puslerier sa...

Kos med våren det er bare det att det er litt for kaldt enda,men jeg syns H.O.sin kommentar var slående god så du får hilse han og si jeg fikk en god latter....

Jeg har påskeliljeløker i en englestake,men må nok gå til innkjøp på noen flere til påske -bare en liten apritiff det jeg har...

Ha en god uke,og vi ses vel på tirsdag??

Hege sa...

Ingen tvil om at du sprer vårglede og vårfornemmelse i dette innlegget her, Mette!!! Jeg fikk meg også en god latter da jeg så fugleburet ditt- for jeg vet jo hvor glad du er i FUGLER.... Men fuglebur med perleblomster var LEKKERT!!!!

Ha en strålende uke, Mette!!

Diger klæm fra Hege:)

Gitte sa...

Hvor ser det dejligt ud. Rigtig forårsagtigt.

gro anita sa...

nydelige ting:-) kan jeg spørre hvor det fine buret er kjøpt?

Mette sa...

Hei Gro Anita

Det har jeg kjøpt på Leonoras rom på Skreia!
http://www.leonorasrom.no/

gro anita sa...

Tusen takk for svar,Mette:-)