fredag 1. februar 2013

En dør lukkes....

Dette er mitt siste inspirasjonsbidrag til Papirpikenes verden, og det er med et tungt hjerte jeg sier det! Papirpikene legger ned sin butikk, nettbutikk og utfordringsbloggen! Dette er bare så trist og leit, men jeg har samtidig full forståelse for deres avgjørelse!
Det har vært utrolig lettvint å ha en scrappebutikk i nærområde, både i forhold til å handle,og ikke misnt for å få gode råd og inspirasjon! Hos Papirpikene har du alltid blitt møtt med et smil , servicen har vært helt topp og det har vært et treffpunkt og en sosial møteplass for oss papirgale!
Jeg kommer til å savne dette MASSE !!!

Jeg sender en stor og varm takk til Rita og Hilde for deres  innsats, ståpåvilje og pågangsmot i den tiden som Papirpikene har eksistert! 
Jeg ønsker dere lykke til videre på veien♥

En stor takk til alle jentene i DT teamet, dere er bare fantastiske og jeg er glad for at jeg har blitt kjent med dere ♥


Jeg ønsker alle ei god helg  ♥

12 kommentarer:

RitaK sa...

Kjære Mette :-) Nok et nydelig bidrag fra deg, og tusen takk for alt du har vært og gjort for oss Papirpiker. Butikken og utfordringsbloggen hadde ikke vært det samme uten deg. Du er alltid positiv, blid og hjelpsom :-) Om ikke helt like ofte, så skal vi garantert fortsatt møtes til scrappekos og snøffelhøneseminarer på hytta ;-) Klem

Bente Årstad sa...

Nok et nydelig kort fra deg, klem bente:)

Sissel sa...

Triste nyheter, men et riktig flott kort! :)
Klem

Hege sa...

Tusen takk for at du har vært primus motor for utfordringsbloggen vår!!! Du har alltid bidratt med de lekreste kort, og nå også LO'er! Du har beriket mitt liv Mette, og jeg gleder meg til vi kan treffes igjen (på snøffeltur og scrappe-kose-kvelder)!!!

Hjertelig takk for tiden vi har hatt i Papirpikenes Verden! Takk også for all moro vi har hatt i favorittbutikken vår!!!!!

Vi ses!!

Diger klæm fra Hege:)

MonaV sa...

Et riktig lekkert kort fra deg igjen Mette!
Det har vært såååå koselig å være sammen med deg I papirpikenes verden....synd det er slutt. Men vi treffes jo igjen vi:):)
Også følger jeg med på alt det flotte du lager her i bloggen din:):)
Stor helgeklem til deg Mette:)

Trine sa...

Nydelig kort Mette:) Ja, det er trist... særlig den sosiale biten som blir borte. Men vi får håpe Toten treffet har kommet for å bli:)
Riktig god helg til deg!
Klem:)

Kjersti sa...

Så nydelig kort Mette, lekre papirer og så nydelig pyntet! Trist at butikken legges ned, et hyggelig møtested for dere på andre sida!
God helg!
Klem fra Kjersti:)

Gitte sa...

Nydeligt kort. :-)

Hilde sa...

tusen tusen takk for alt du har gjort for oss Papirpiker Mette!!
Du har vært uunværelig!! lagt ned masse jobb i PPV og stilt opp for oss i butikken titt og ofte!!

Er så glad for å ha møtt deg og for at jeg har deg i tunge stunder.
Du er unik !

og til kortet ditt , det er flott som alltid. og jeg elsker all inspirasjon jeg får av det.
Gleder meg til vår og treff med deg og andre scrappeglade damer!

Ida sa...

Dette er jo trist...men uansett et lekkert kort, og vakre hjerter du pynter med!:))
Ida

Scrappellen sa...

såå nydelig, Mette, som alt fra deg, og det du lager har så sjel og hjerte med seg♥!!:) Uff, jeg skjønner godt hva du mener, og selv jeg kommer til å savne den butikken, den koselige atmosfæren og jentene, selv om jeg bare har vært der en gang..så var det en av mine første scrappebutikker..og glemte ikke da Tormod og jeg kjørte 40 mil til dere, for å få tak i den nye serien Pion-"forglem meg ei", og det gjorde vi ikke heller..for til sommeren skulle vi ta vår "scrappetur" igjen, og det var til koselige Gjøvik, og dere♥♥!!;)
Håper vi sess et annet sted, med resten av de koselige jentene♥♥!:)
Go'klem fra Ellen

Scrappelise sa...

Så gromt kort og et aldeles nydelig innlegg! Og jeg må innrømme at det meste føles trist når jeg tenker på alt rundt Papirpikene....så græt je litt att.