lørdag 24. april 2010

Lite blogging.....
...for den siste uka har vi hatt store problemer med netttilgangen her i huset, og hva er ikke mere frustrerende enn det for en blogger!!! Fikk ny nettleverandør på torsdag, men heller ikke det fungerer som det skal...MEN har blitt lovet at det skal ordnes til uka.


I går hadde vi invitert noen av kollegaene til min mann på ost og vin, og de hadde med seg denne flotte blomsterbuketten! Er den ikke nydelig!!!
God helg til dere alle sammen!!11 kommentarer:

Heidi sa...

Så nydelige blomsterbukett Mette:)
Fikk en veldig lengsel etter sommer,sol og varme da jeg så den...!!
Og utrolig kjedelig når ikke nettet fungerer som det skal, for akkurat da har man jo noe viktig som helst ikke kan vente....f.eks et bloggbesøk... :)
Må bare si at jeg fikk se den rosa gave/konvolutt kortet ditt "live" på messa, og det var jo bare ennå lekrere da :)

ønsker deg og dine ei flott helg!
Klem fra Heidi:)

Gry-Heidi sa...

Så nydelig bukett i vakre farger!
Vi har også hatt nettproblemer en uke nå.....teknisk feil hos Telenor fikk vi vite igår.... det er så pyton når nettet ikke funker som det skal..

Ha en riktig god helg!

Klem, Gry-Heidi :)

Papirdilla sa...

Herlig blomsterbukett, Mette! Det er skikkelig irriterende når nettet svikter. Men det er ikke så mye å få gjort med denne teknikken, alltid. Tålmodighet er vel det eneste vi kan bruke;) Og det kan jo holde hardt for oss bloggere! Håper det ordner seg til uka.

God helg og kos deg:)

Klem,
Hanne

Trine Pedersen sa...

Så vakker en blomsterbukett. Den passet jo bare perfekt til fargene på bloggen din og til de siste kortene du har laget. :):)

Håper du får orden på dataen fort. Ha ei riktig vårlig og varm helg! Her skinner sola og vi kjenner at det er vår.

Klem, Trine :)

Kim Piggott sa...

I hope your internet problems get sorted soon it is so frustrating I know I have been there.
What a stunning bouquet!
hugs
kim x

RitaK sa...

Så vakre blomster, koslig å pynte med den til helga :-) Jo, kjempekjedelig når nettet ikke fungerer. Har problemer med mailen min for tida, og det er så kjedt når man ikke vet om man går glipp av viktige beskjeder! Og om jeg ikke får sjekket andres blogger og blogget, får jeg rett og slett abstinenser, *fnis*!!! God helg (likevel) :-)))

jannes hobbykrok sa...

Bare innom for å ønske deg en god helg!Nydelige blomster du har fått!
Klem,Janne

Hege sa...

Nydelig blomsterbukett! Den har både du og Hans Ole fortjent!!!
Jeg har omsider fått tilbake pc'en min i dag! Den har fått ny harddisk (igjen!!!!). Håper nettet holder nå- ellers får jeg garantert abstinenser!!!

Kos deg i helga- regner med at produktiviteten ikke stoppet opp med nett-tilgangen!!!??!!

Klem til deg fra meg!

Hilde sa...

For en nydelig bukett!!
Denne var utrolig flott, og den passer perfekt inn i ditt hjem!

God helg til deg Mette. Jeg nyter min frihelg til det fulle, har vært borte i hele dag med gode venner. Resten av helgen skal også nytes, med avslapping, god mat, scrapping , gode venner og trening.

Klem

oheidia sa...

Så nydelig bukett! Jeg trodde egentlig ikke jeg var så glad i rosa men jeg ser at jeg jeg blir mer og mer glad i fargen ettersom jeg bruker rosa i scrapping og kortlaging. Rosa og brunt sammen er lekkert.

Håper du får internett tilgangen opp og går igjen fort. Ikke gøy å være uten. Jeg skal love å stikke innom og legger deg til bloggen min slik at jeg ser når du legger ut noe nytt. Denne uken har gått så fort. Hadde en operasjon tirsdag som var og den grudde jeg meg for. Følte at jeg ikke fikk gjort noe fornuftig i uka før operasjonen og det har tatt noen dager før jeg føler meg i balanse igjen - men nå er jeg veldig "fit for fight" igjen. Fysisk form og scrappeform går vist hånd i hånd.

Koselig å prate med deg på messa - takk for god hjelp:=)

Heidi

Anonym sa...

For en nydelig bukett, heldig du er! kjedelig med nettilgangen, kjenner til den, blir lettere stresset jeg når nettet ikke funker...håper det holder seg stabilt og greit nå da :)