mandag 23. november 2009

Stampartic Second Challenge - November
Utfordringen er å lage et rosa julekort. Jeg synes det var en utfordring å få det "julete", men det er jo moro å prøve noe annet også..Jeg har heller ikke vært i det kreative hjørne den site uka ,så jeg får skylde litt på det også. Fristen for å delta utgår i om ca 1 time så det er i siste liten....

6 kommentarer:

Hege sa...

Fy søren, Mette! Dette var bare NYDELIG!! Et skikkelig *dåne*-kort spør du meg! WOW!!

Lykke til!

Papirdilla sa...

Kortet er helt nydelig! Denne stilen er du virkelig god på:)

Klem,
Hanne

Pia sa...

wow sååå flot kort, lækkert pyntet

mettepip sa...

Snubla over bloggen din og synes jeg måtte legge igjen en kommentar. For det første lager du utrolig mye flott, så her må jeg nok tilbake! For det andre har vi samme navn, layout på bloggene våre og snø (he,he - det var litt pussig;)
Ha en fin kveld!

Stine sa...

Heisann:) Og takk for sist.. Ja, helt enig med deg, kursene er veldig lærer rike og sosiale..Det skal forresten være treff på Eina Søndag den 6 desember..uti prestmarka på vestsia, så hvis du har lyst er det bare å komme..hvis du er på facebook så er det laget en gruppe for det der..så bare å melde deg på hvis du har lyst!:) Så utrolig flink du er!:) du lager helt nydelige kort og tag's!

Scrappelise sa...

Takk for igår, vi får vel snart se Promarker kort her nå? Du har jamen vært flink med julekortproduksjon! Det er masse lekkert her.