søndag 4. november 2012

Antikk og nytt!

Et litt annerledes innlegg fra meg i dag! Forrige helg var vi på antikk og brukt messe i Vikingskipet på Hamar! Og da ble det med noen skatter hjem:) Jeg har lenge hatt lyst på ei gammel vinkasse med hank, og der dukket det opp ei slik kasse og da måtte jeg bare ha den....

Jeg har hengt kassa på veggen og den fungerer  som ei settekasse, fint å samle alle mine småskatter på en plass!Jeg har også  lenge vært på leit etter en Madonna med farger og som ser gammel ut. Plutstelig dukket den perfekte madonnaen opp i en interiør butikk på Hamar, og den skrek selvfølgelig om å bli med meg hjem...fnis!


Vi har også invistert i ny sofa, og det er en sofa som INGEN andre har... nemlig Ektorp fra Ikea;) Denne er en gjenganger i mange norske interiør blogger, men uansett om mange har den så synes jeg den er veldig fin, og den er kjempegod å sitte ! ( kansje det andre synes også...fnis)


Da det kom ny sofa, måtte gamle møbler også få en ansiktsløftning. Denne pidestallen ble lutet tidlig på nitti tallet, men nå var tiden inne for å male den hvit!

Til slutt må jeg bare vise dere en gammel eplekasse som Anne Lise var så snill og skaffet meg. Den bruker jeg til å oppvare  pleddene mine i.

9 kommentarer:

Heidi sa...

Den vinkassen var jo bare tøff.
Passet så fint i hjemmet ditt, og for ett lekkert hjem.

Klem Heidi:)

MonaV sa...

Så koselig du har det Mette:)

Knerten sa...

Jeg tror nesten jeg så navnet ditt sto på den Madonna'en, jeg, Mette :-)
Lekkert hjem du har, og veldig flott med den gamle vinkassen; helt perfekt til settekasse.

Moro å besøke bloggen din igjen (har ikke vært veldig aktiv her i det siste..), du lager så utrolig mye flott :-)

Ønsker deg en fin uke, Mette.
Klem
Turid

Hilde sa...

Fiiine stua til Mette!!!
og vinkassa ble så fin på veggen!!

skal lage et innlegg snart jeg også om min kasse...

RitaK sa...

Du har det kjempekoslig hjemme hos deg Mette. Den Madonnna-figuren og vinkassa vet jeg jo du har ønsket deg lenge, så flott at du fant dine skatter :-)

Synnøve sa...

Å sååå koselig du har det!! Føler nesten at jeg har vært på besøk, jeg...:) Herlige skatter du har funnet deg! klem

nergele's puslerier sa...

Så herlig med litt nytt i heimen og det er slikt med deg å att det bare skriker etter å bli med deg hjem...Penga skal sirkulere de vi får ikke med oss noen ting,så kos deg og nyt dagen videre..

Klem fra Hilde Johanne

Scrappellen sa...

Gratulerer med ny sofa, nye kasser og statue, Mette!!:) Du har det jo såå koselig, og akkurat sånne ting jeg elsker♥!!:)
Det ble så fint med kassa på veggen, og eplekassen..ja sånn en er jeg på utkikk etter, men ikke så enkelt å få tak i her...som "på bygda" hos dere, tror jeg!?;))
Ønsker deg en fin dag, Mette!
Klem fra Ellen

Hege sa...

Hva skal man si som ikke allerede er sagt da? Vinkassa, sofaen, Madonnaen- alt er bare nydelig!!! Og da snakker man ikke bare om interiøret hjemme hos deg- da snakker man om menneskene som bor der også!!

Diger klæm fra Hege:)