mandag 14. februar 2011

Fra brunt til grått....

Etter mye om og menn har jeg fått meg ny spisestue...

I høst kjøpte vi nytt brunt spisebord med to ekstra lemmer. Men det viste seg at disse lemmene ikke passet helt til bordet. Vi kontaktet butikken får å få riktige lemmer og fikk opplyst at det var riktige lemmer ,men de passet bare ikke helt.... Nye lemmer ble bestilt og når de endelig kom etter maaange uker, så var ikke de noe bedre. I tillegg hadde bordplate nå svanket på midten så lemmen stod nå 1 cm over bordet og en var 1 cm for bred på hver side...ikke akkurat pent. Enden på visa ble at vi fikk igjen pengene.

Så var det å finne et nytt brunt bord, for brunt måtte det være i og med jeg hadde brune stoler. Men jeg fant ikke noe brunt bord jeg likte...så da ble det grått i stedet for! Men nå passet liksom ikke stolene, så da ble løsningen å kjøpe trekk på de stolene vi hadde. Så i fra å ha brun spisestue så ble det grå, og jeg ble kjempefornøyd!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ble veldig stilig :) Skjønner godt at du er fornøyd nå, men gurimalla for en historie...ikke enkelt alltid, og det er jo ikke noen småting man bare putter i veska og drar for å reklamere da..
Takk for gode ord, så koselig:)
Ønsker deg en fin dag og flott uke :)
Klem Lill

Britt-Inger sa...

Så fint du fått det! Det är så roligt att få göra om i sitt hem.
Önskar Dig och de Dina en skön Alla Hjärtans Dag!
Hjärtliga Kramar, Britt-Inger

Lisa Synøve sa...

huff for et styr,men bra du fikk pengene tilbake tilslutt, d skulle jo bare mangle :)

Kjempefin spisestue,skjønner godt du er fornøyd =)

RitaK sa...

Huff nei, er ikke alltid så enkelt når man skal gjøre om eller kjøpe nytt... Men godt det endte bra, og ble fint tilslutt da Mette ;-)

Benita sa...

lækker spisestue - gennemført!

Mette`scrap sa...

Rålekkert ble det.

nergele's puslerier sa...

Ja ,det ble jo en løsning til slutt,men du var sikkert irritert og frusterert over situasjonen, det hadde i hvertfall jeg vært-men det løste seg jo og det er det som er hovedsaken da- ser ut som du fikk det riktig så stilig..artig det å få noe nytt-tross alt.