søndag 22. mars 2015

Makeover

Endelig så har scrapperommet  mitt fått seg en real og etterlengtet makeover. Jeg har ryddet, ryddet og ryddet og ikke minst fått sortert  i alle scrappesakene mine. Etter noen år med scrapping har det jo blitt  "litt av hvert" kan en trygt si. Masse ting og tang som går under betegnelsen: kan få bruk for det en vakker dag, har blitt  ryddet vekk og noe har jeg kastet.    
Det som virkelig har gjort susen er at jeg har fått meg noen flere hyller . Både de nye og de gamle  hyllene har jeg satt inn innsatser med skuffer og skapdører. Hyllene med med innsatsene er fra IKEA  og er helt geniale. Kjøpte meg også en bildehylle som jeg har satt punchene mine på (de jeg bruker mest...)For meg er det viktig å ha det "koselig" rundt meg, så noen smådetaljer er et must ;)


Symaskina har også fått sin egen krok, lettvint å ha den stående fremme.. :)


Nå gleder jeg meg til å ta i bruk det "nye " rommet og håper også kreativiteten vil blomstre opp :)


5 kommentarer:

RitaK sa...

Wow! Så ryddig og fint det ble Mette, dette innbyr jo absolutt til å scrappe og rote litt utover, hihi :-)

Dortesjs sa...

fantastisk scrap rom

Unni A sa...

Ååå for et herlig hobbyrom! Så lyst og god plass, ikke minst masse oppbevaringsplass. Må være deilig med så mye arbeidsplass også. Der hadde jeg flytta rett inn og blitt i all evighet :)
klem Unni

Pinklady 68 sa...

Helt herlig scrapperom du har Mette:-) Oppbevaring og alt får sin faste plass...perfekt!! Her kan du kose deg masse og la kreativiteten blomstre:-)
Ønsker deg en superfin og kreativ uke!

Klem Laila.

Marianne H sa...

guri malla så FLOTT der har blitt og med litt Mettepynt innomellom :)